top of page

 

Welkom 

in onze vakantiewoning

***​

Willkommen

***

Welcome

Beste gasten,

 

Ferienhaus Küstelblick is van oudsher een vakantiewoning geweest van de Stichting Caritas, een organisatie die zich richt op het bestrijden van armoede en sociale onrechtvaardigheid.

 

Destijds was de vakantiewoning onderdeel van meerdere vakantiewoningen van de Stichting, allen gelegen aan de rand van het dorp Küstelberg.

 

In 2004 zijn al deze vakantiewoningen overgegaan naar een nieuwe eigenaar, en vele jaren met zorg geëxploiteerd. 

 

In 2020 hebben wij, Fam. Meuwissen, een van die vakantiewoningen (nr. 20) gekocht, volledig opgeknapt en mooi ingericht. De vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Aan de voorzijde zijn 2 ruime parkeerplaatsen, aan de achterkant een ruim terras met vrije uitloop naar een groot grasveld.

 

Het prachtige vrije uitzicht op de omgeving met 's avonds een schitterende "Blick" op de ondergaande zon, is extra genieten op het terras aan de voorzijde.

 

De degelijk gebouwde vakantiewoningen zijn prachtig en ruim gelegen in een volledig verkeersluwe omgeving met veel mogelijkheden voor sport en spel naast de woning, en met veel activiteiten in de buurt, zowel in de zomer als in de winter.

 

Als het even kan verblijven we er zelf ook regelmatig met onze kinderen.

 

De strategische ligging in de driehoek Winterberg-Willingen-Medebach, en de ligging aan de Hochsauerland Höhenstraße maakt het ideaal om vele dagen er op uit te trekken.

Maar ook “voor de deur” komen vele (bekende) wandel- en mountainbikeroutes langs.

Hiervoor verwijzen we verder naar "Tips en Recreatie".

 

Wij wensen jullie een prachtig verblijf in “Küstelblick” en omgeving.

 

bottom of page